1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Selidbe stambenog prostora u 7 koraka


1.Besplatna procena preseljenja – U zavisnoti od veličine stambenog prostora, odnosno količine stvari koju želite da preselite, zavisi i način procene vaše selidbe. Procena se može obaviti telefonskim putem kada su u pitanju manje selidbe, ili dolaskom u vaš stan ili firmu na besplatnu precenu, nakon čeka dobijate sve informacije o ceni selidbe, trajanju selidbe, pakovanju i zaštiti vaših stvari itd.


2.Vrsta Pakovanja – U konsulataciji sa našim operaterom, opredeljujete se za jednu od usluga pakovanja, koje su u našoj ponudi.


3.Datum Selidbe – Prilikom procene vaše selidbe (bilo telefonske, ili dolaskom na vašu adresu) određujete termin odnosno datum kada zelite da se preselite. Vaša selidba ne mora da se završi u jednom danu, nekada je lakše posao podeliti u dva ili više dana. Navešćemo primer: Ukoliko ste zaposleni i slobodan vam je samo vikend, a ipak ne želite da selidba dugo traje, mi vam možemo ponuditi uslugu pakovanja i zaštite vaših stvari, radnim danima u vreme kada to vama odgovara a samu selidbu možemo obaviti u subotu ili nedelju prepodne. Na taj način dobijate slobodan ostatak vikenda u novom stanu. Zbog što bolje organizacije i same pripreme selidbe, poželjno je što ranije dogovoriti tačan datum selidbe.

Pakovanje selidbe u beogradu Utovar stvari za selidbu u Beograduselidbe beograd nudi usluge kamionskog prevoza

4.Selidba – Utovar vaših stvari – Nakon pakovanja i zaštite vaših stvari vrši se utovar u transportno vozilo, odnosno kombi ili kamion, u zavisnosti od količine stvari koju selite, pristupa lokacija, parking mesta itd. Pakovanje odnosno slaganje stvari u kamion obavlja šef tima – osoba sa višegodišnjim iskustvom i velikim brojem odrađenih selidbi. Na taj način vaše stvari su dodatno zaštićene i eventualna šteta je gotovo nemoguća..


5.TransportPrevoz selidbenih stvari obavlja se specijalno tapaciranim vozilima, koji su prilagođeni za usluge selidbe. Prevoz se može obaviti kombijem ili kamionom u zavisnosti od lokacije selidbe, količine stvari, parking mesta itd.


6.Selidba – Istovar vaših stvari – Priikom istovara naš tim vodi računa da se vaši zidovi, parket, eventulno ne oštete. Nameštaj, kutije, i ostale stvari nose se u prostorije koje vi odredite, tako da dobijate kompletno namešten stan. Treba samo napomenuti da su sve kutije prethodno obeležene tako da odmah znate u koju prostoriju treba da ih smestite.


7.Otpakivanje – Nameštaj, slike, antikviteti, ogledala..to su sve vredne stvari koje se pakuju u dva ili više slojeva i naša preporuka je da mi te stvari i otpakujemo da ne bi došlo do nekog oštećenja. Nakon što ispraznite sve kutije, pozovite nas, i mi ćemo pokupiti sve prazne kutije i ostatak iskorišćenog materijala za pakovanje.


Podaci Firme:

Agencija Pakovanje & Selidbe
Lokacija: Dubrovačka 26 Zemun
PIB: 107430213
Tek. Račun:  160-366826-63 

Pozovite nas

agencija-za-selidbe-u-beogradu

Video