1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Selidbe klavira, TA Peći i ostalih tereta


selidbe klavira,zaštita i pakovanje klavira prilikom selidbeKlavir spada u kategoriju robe koja se retko kupuje. Većini ljudi nije potreban. Priznaćete, klaviri jako lepo izgledaju u stanu, još lepše ako na njima umete da svirate. Oni proizvode prelepu muziku, ali kad pomislite na njihovu selidbu, odmah dobijete glavobolju.Klaviri su izuzetno teški i njihova selidba mora biti izvedena od strane profesionalaca.

Kad je u pitanju selidba klavira, najvažnije je pravilno ga zaštiti, da ne bi došlo do oštećenja.Mi imamo profesionalan tim ljudi, sa višegodišnjim iskustvom, koji će vaš klavir bezbedno prebaciti na novu adresu.

Selidbe teških tereta


selidbe ta peci u beograduPod specijanim teretom smatraju se predmeti teži od 120kg (klavir, pianino , sefovi, TA peci itd). Utovar, prevoz i istovar ovakvih predmeta  se posebno naplaćuje i u okviru selidbe i kada je prevoz organizovan samo zbog specijalnog tereta. Prilikom procene selidbe, neophodno je napomenuti ukoliko posedujete ovakve stvari, zbog same procene i boljeg organizovanja same selidbe.


Cenovnik


Ne postji tačan cenovnik kad je u pitanju selidba klavira i drugog tereta. Razni faktori utiču na cenu, a mi ćemo vam navesti najvažnije:

  • Približna težina predmeta u kg
  • Izbor eventualne usluge pakovanja i zaštite za specijalni teret
  • Adresa,Sprat i veličina lifta sa koje se predmet nosi
  • Adresa,Sprat i veličina lifta na koju se predmet nosi
  • Gradska ili međugradska vožnja

Podatke nam možete saopštiti telefonskim putem, pozivom na broj 063/ 81-36-346 ili nam pošaljite mejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Podaci Firme:

Agencija Pakovanje & Selidbe
Lokacija: Dubrovačka 26 Zemun
PIB: 107430213
Tek. Račun:  160-366826-63 

Pozovite nas

agencija-za-selidbe-u-beogradu

Video