1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Selidbe i Žene


Svaka selidba predstavlja veliki posao za ženu jer od nje velikim delom zavisi koliko će posao biti pojednostavljen.

Pripreme nikad ne treba započinjati previše rano niti previše kasno. Nepotrebno je danima sedeti kraj već upakovanih stvari bez ikakve udobnosti u stanu ali, isto tako je nezgodno čekati poslednji momenat i učiniti pakovanje ubrzanim a samim tim i više stresnim.

 

selidbe i žene

Pakovanje:

  • Odvojite na jedno mesto staklo, porcelan i druge lomljive predmete kako posle ne biste gubili previše vremena na njihovo pakovanje.
  • Unutrašnjost kutije za pakovanje mora se obložiti papirom za pakovanje.Najteži predmeti se posebno umotavaju u bubles – plastična folija sa vazdušnim komorama i stavljaju na dno.
  • Praznine u prostoru obavezno treba ispuniti papirom za pakovanje, vodeći račina da su delovi koji štrče i tanki delovi dobro umotani u papir.Kutija mora biti tako napunjena da nema pritiska na predmete a da je onemogućeno njihovo pomeranje unutar kutije. Nakon što je ispunjena,sa gornje strane kutije stavljamo deblji sloj papira pre zatvaranja.Takve kutije je važno obeležiti sa natpisom „Oprez-lomljivo!”.
  • Knjige i slične predmete pakujemo u manje kutije obložene papirom. Na isti način pakujemo odeću i rublje. Vršimo demontažu kreveta i ormana, koje smo prethodno dobro očistili od prašine. Slike i ogledala umotavaju se u  bubles i mekani karton kako se ne bi oštetili. Tepisi se jednostavno urolaju i svežu. Staklene tegle se umotavaju u papir u stavljaju uspravno u kutiju,nikako položeno. Što se tiče lampi,njihovi lomljivi delovi pakuju se u kutije sa posuđem.
  • Zavese mogu da se pakuju na različite načine. Ukoliko ih u novom stanu već nema,najbolje bi bilo da se zavese pre selidbe operu i odmah okače u novi stan.Takodje ne bi bilo loše da se najpotrebnije lampe odmah prebace u novi stan.Svakako je prijatno da u momentu useljenja u novom stanu imamo svetlo i zavese.
  • U novi stan prvo treba prebaciti ono što nam je najpotrebnije.Dakle,kutije sa posudjem,toaletnim priborom,eventualno neke namirnice i igračke za decu.Svakako će biti dobro da sve kutije pre selidbe obeležite prema njihovom stastavu. Merdevine,metle,lopate,kante..prebacuju se na kraju.

Podaci Firme:

Agencija Pakovanje & Selidbe
Lokacija: Dubrovačka 26 Zemun
PIB: 107430213
Tek. Račun:  160-366826-63 

Pozovite nas

agencija-za-selidbe-u-beogradu

Video