1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Selidba u sopstvenoj režiji ili angažovanje agencije?


U ovom tekstu pokazacemo Vam kako obaviti preseljenje na najjednostavniji način i na koje stvari posebno treba obratiti pažnju pre,i tokom same selidbe,bilo da je organizujete samostalno ili prepuštate profesionalnom timu agencije za selidbe.

Realno posmatrano retko ko se iskreno raduje preseljenju,ali celokupan haos oko selidbe i potencijalne gubitke ili oštećenja predmeta moguće je na pravi način izbeći ukoliko se selidba dobro i ispravno isplanira. Sledeći faktori su veoma važni:

  • Da li se stan iz koga se selite i Vaš novi stan nalaze u istom gradu,ili je veća udaljenost,odnosno da li se selite iz jednog grada u drugi?
  • Koliko stvari za preseljenje imate?
  • U kolikoj meri se možete lično angažovati oko selidbe i koliku pomoć možete dobiti od prijatelja i poznanika?
  • Kolika su Vam finansijska sredstva na raspolaganju i da li možete dobiti neka dodatna sredstva od poslodavca ili neke druge olakšice?

selidba u sopstvenoj režiji ili angažovanje agencije

Možete se opredeliti za jedan od dva načina preseljenja:


  1. 1.Selidba u organizaciji profesionalnog tima za selidbe - ukoliko želite da sami sebe poštedite čestih stresnih situacija koje izaziva organizovanje selidbe jednostavno se opredelite za profesionalnu uslugu selidbe.Profesionalci koje angažujete će misliti na sve umesto Vas i sve uredno premestiti a ujedno svesti na minimum opasnost od oštećenja ili gubitka predmeta.
  2. 2.Selidba u sopstvenoj organizaciji - ovaj način preseljenja ne mora obavezno proteći u haosu i stresu.On može imati svoje prednosti ukoliko se pravilno organizuje i ako mnoge stvari ne zaboravimo.Najbitnije pitanje je, da li imate dovoljno strpljenja i volje da sve to sami organizujete?Da li se možete vremenski osloniti sami na sebe i na odredjenu pomoć svojih prijatelja? Ako ste na ova pitanja odgovorili sa „DA”,onda možete i sami organizovati selidbu u Vaš novi stan.

Podaci Firme:

Agencija Pakovanje & Selidbe
Lokacija: Dubrovačka 26 Zemun
PIB: 107430213
Tek. Račun:  160-366826-63 

Pozovite nas

agencija-za-selidbe-u-beogradu

Video