1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer

10 Saveta kako se najbolje pripremiti za selidbu


 1. Selidba je idealno prilika da se rešite gomile stvari koje vam skupljaju pražinu i ni čemu ne služe. Poklonite nameštaj ili staru odeći prijateljima, porodici ili donirajte u dobrotvorne svrhe.
 2. Napravite plan rasporeda u vašem novom stanu, i podelite ga sa momcima koji vas sele. Na taj način tim za selidbe će odmah znati u koju prostoriju treba da smeste nameštaj i ostale stvari.
 3. Kutije za selidbe dobro izlepite trakom širine 5cm da se ne bi došlo do oštećenja tokom nošenja i transporta
 4. Umesto da kutije lepite ručno i da traku sečete makazama, koristite mašinicu za pakovanje, koju vam može ustupiti agencija. Na taj način ćete značajno ubrzati pakovanje vaših stvari.
 5. Pri pakovanju lomljivih stvari posavetujte se sa agencijom za selidbe. Lomljivi predmeti moraju biti upakovani u bubles ili papir za pakovanje da ne bi došlo do oštećenja.
 6. Obavestite na vreme agenciju za selidbe, Ukoliko vam je potrebna selidba klavira, teškog nameštaja, sefova itd. Teški tereti zahtevaju stručnost i veći broj radnika za utovar i istovar. Problemi koji se mogu javiti su neispravni ili mali liftovi, uski hodnici što značajno otežava nošenje velikih tereta.
 7. Ukoliko uspete za sačuvate parking mesto ispred vašeg ulaza, značajno ćete ubrzati i olakšati selidbu, jer nedostatak prilaza objektu i nedovoljan broj parking mesta je jedan od najvećih problema kada je u pitanju selidba u Beogradu.
 8. Ako ste od agencije iznajmili samo kombi za selidbu, bez radnika, onda se potrudite da pozovete što više prijatelja da vam pomognu. Najbolje bi bilo da su stvari već spakovane i spremne za nošenje.
 9. Ne polirajte drveni nameštaj pre selidbe. Na taj način vaš nameštaj će postati osetljiviji na oštećenja. Najbolje je da taj odložite dok se selidba ne završi.
 10. Jedan dan pre same selidbe isključite sve elektronske aparate kao što su televizor,DVD kako bi se uređaji prilagodili spoljašnjoj temperaturi.

Podaci Firme:

Agencija Pakovanje & Selidbe
Lokacija: Dubrovačka 26 Zemun
PIB: 107430213
Tek. Račun:  160-366826-63 

Pozovite nas

agencija-za-selidbe-u-beogradu

Video