1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Selidbe Beograd


selidbe beogradPakovanje i Selidbe Beograd pruža uslugu selidbe vašeg stambenog i poslovnog prostora na teritoriji celog Beograda. Selidbe u Beogradu znaju biti naporne i teške, ali ako se dobro i na vreme pripremite, značajno ćete smanjiti stres i nervozu, a samu selidbu ćete učiniti bržom i efikasnijom. Cilj je da selidbu okrenete u svoju korist, tako što ćete se rešiti nepotrebnih stvari, a svoj dom organizovati lepše i modenije.

Proces Selidbe u Beogradu:

  • Besplatna procena Selidbe – procena manje selidbe vrši se telefonskim putem, dok za veće selidbe naš operater dolazi u vaš prostor i vrši besplatnu procenu.
  • Pakovanje stvari za selidbu – Za vreme besplatne procene odlučujete se za uslugu pakovanja koju nudi naša agencija za selidbe, ukoliko vam je potrebna. Ukoliko želite sami da se spakujete možemo vam obezbediti kutije za selidbe, papir, traku kao i kratku obuku kako da to najbolje uradite.
  • Rezervisanje datuma za selidbu – U dogovoru sa našim operaterom određujete datum i vreme vaše selidbe.
  • Dan Selidbe – U dogovoreno vreme, Pakovanje & Selidbe dolazi u vaš stambeni ili poslovni prostor. U zavisnosti od selidbe, obavlja se pakovanje i zaštita vaših stvari, a zatim utovar u transportno vozilo. Prevoz se obavlja kombijem ili kamionom u zavisnosti od veličine selidbe. Nakon istovara stvari, Pakovanje & Selidbe postavlja vaše stvari na mesto koje vi želite, tako da dobijate namešten prostor odmah nakon selidbe u Beogradu.

Podaci Firme:

Agencija Pakovanje & Selidbe
Lokacija: Dubrovačka 26 Zemun
PIB: 107430213
Tek. Račun:  160-366826-63 

Pozovite nas

agencija-za-selidbe-u-beogradu

Video

Selidbe Klavira u 5 Koraka

Za nas, klavir nije samo teret koji treba transportovati sa jedne na drugu lokaciju, već muzički instrument koji pored finansijske ima i veliku sentimentalnu vrednos.Opširnije