1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Izaberite uslugu pakovanja


usluga kompletno pakovanje za selidbeKompletno pakovanjeSve stvari u vašem stanu ili vašoj firmi će biti uredno spakovane i obeležene od strane našeg tima. Posedujemo višegodišnje iskustvo i koristimo najsavremenije metode pakovanja i materijala koji se danas proizvode. Usluga kompletno pakovanje uključuje i rastavljanje/sastavljanje vašeg nameštaja, plakara, naravno ukoliko je to neophodno. Ova usluga garantuje da će vaše stvari ostati neoštećene nakon selidbe, u suprotnom šteta će vam biti nadoknađena. Kompletno pakovanje se preporučuje svima, a pre svega ljudima koji se prvi put susreću sa selidbom, kao i onima koji nemaju dovoljno slobodnog vremena. Zaštita odnosno pakovanje stvari je najvažniji i najveći posao kod svake selidbe, stoga je ova usluga najpopularnija.


usluga fleksibilno pakovanje za selidbe beogradFleksibilno pakovanje – U dogovoru sa našim operaterom, koji dolazi na besplatnu procenu vaše selidbe, određujete koje stvari želite sami da zaštite i zapakujete a koje ćete prepustiti našem stručnom timu. Naš savet je da nam prepustite da spakujemo sve lomljive i vama bitne stvari ( kuhinjsko posuđe,slike,ogledala,antikvitete itd) u suprotnom ne možemo vam garantovati da neće doći do oštećenja istih. Zaštita lomljivih stvari nije lak posao i naša preporuka je da ga prepustite profesionalcima. Za stvari koje ćete sami pakovati, možemo vam obezbediti kutije za selidbe, trake, papir za pakovanje i ostatak neophodog materijala.


usluga spakujte se sami za selidbe beogradSpakujte se sami – Ukoliko želite da sami zapakujete i zaštitite svoje stvari, mi vam možemo obezbediti kutije, trake, papir za pakovanje, streč foliju i kratku obuku kako da to najbolje uradite

Podaci Firme:

Agencija Pakovanje & Selidbe
Lokacija: Dubrovačka 26 Zemun
PIB: 107430213
Tek. Račun:  160-366826-63 

Pozovite nas

agencija-za-selidbe-u-beogradu

Video