1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Kartonske Kutije za Pakovanje i Selidbe


Kartonske kutije su najvažniji materijal za vašu selidbu. Pre početka same selidbe vaše stvari moraju biti pažljivo spakovane u kartonske kutije. Takođe kartonske kutije moraju biti pravilno zalepljenje da ne bi došlo do otvaranja kutija ili oštećenja predmeta.

Pakovanje & Selidbe vam nudi kartonske kutije za pakovanje u 5 različitih dimenzija. U naše kutije možete zapakovati bukvalno sve što se nalazi u vašem stambenom ili poslovnom prostoru. Važno je napomenuti da su naše kutije izrađene isključivo od petoslojnog kartona, što uz upotrebu papira za pakovanje i puc puc folije, garantuje maksimalnu bezbednost.

kartonske kutije za selidbu u beogradu kartonske kutije za pakovanje kartonske kutije za selidbe

Za razliku od običnih kutija koje su na tržištu, Pakovanje & Selidbe nudi Kartonske kutije kutije za selidbe koje mogu da izdrže teret od preko 50kg, a da pritom zadrže svoj oblik. Razlikujemo kartonske kutije za pakovanje odeće, obuće, posteljine, knjiga, dokumentacije, kuhinjskog posuđa, tehnike, igračaka itd..


Podaci Firme:

Agencija Pakovanje & Selidbe
Lokacija: Dubrovačka 26 Zemun
PIB: 107430213
Tek. Račun:  160-366826-63 

Pozovite nas

agencija-za-selidbe-u-beogradu

Video

Selidbe Klavira u 5 Koraka

Za nas, klavir nije samo teret koji treba transportovati sa jedne na drugu lokaciju, već muzički instrument koji pored finansijske ima i veliku sentimentalnu vrednos.Opširnije