1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Cenovnik usluge Selidbe


Zbog složenosti samog procesa selidbe, agencija Pakovanje & Selidbe vam ne može ponuditi cenovnik za ovu uslugu. Jednostavno, pročitajte u nastavku teksta faktore koji određuju cenu selidbe, kontaktirajte nas putem e-mail adrese ili našeg telefona i saznajte cenu za vašu selidbu.

Formiranje Cene


Cenovnik se formira na osnovu:

  • Veličine stambenog ili poslovnog prostora odnosno količine stvari za selidbu. Količina stvari se procenjuje u m3 i na taj način se određuje optimalno vozilo za transport. Ukoliko se procena selidbe vrši telefonskim putem, vrlo je važno navesti našem menadzeru sve stvari koje je potrebno preseliti.
  • Pakovanje i zaštita selidbenih stvari: Tu spadaju broj kutija za pakovanje i ostatak materijala za zaštitu – bubles,papir za pakovanje, streč folija, traka itd..). Cene Kutija se razlikuju u zavisnosti od dimenzija i kvaliteta i kreću se od 120din za manje kutije pa do 250din za kutije za vešalicama( za kačenje odeće iz plakara).
  • Demontaža-Montaža Nameštaja ( bračnog kreveta, ormana, kliznih plakara itd).
  • Teški tereti – Klaviri, Kase, Sefovi, TA Peći se posebno naplaćuju
  • Lokacija na kojoj se odvija selidba
  • Opšti uslovi za selidbu ( prostor za parking, udaljenost parking mesta od objekta, sprat na obe destinacije, veličina lifta )

Kada su u pitanju manje selidbe cenu možete saznati putem email adrese i telefona. Za veće selidbe, naša preporuka je da naš operater dođe u vaš prostor i obavi desetominutnu procenu, nakon čega dobijate tačnu cenu. Ova usluga je besplatna i ukoliko vam cena ne odgovara, niste u obavezi da nas angažujete.

Podaci Firme:

Agencija Pakovanje & Selidbe
Lokacija: Dubrovačka 26 Zemun
PIB: 107430213
Tek. Račun:  160-366826-63 

Pozovite nas

agencija-za-selidbe-u-beogradu

Video